070 20 50 517 info@miqinbusiness.nl

Over miQ in business

Betrokken, deskundig, slagvaardig en integer: dat is wat relaties zeggen over miQ in business. miQ in business is een full service pensioenadviesbureau in Den Haag. Wij zijn er voor werkgevers en ondernemingsraden. Zij kiezen voor ons vanwege onze persoonlijke aanpak en onze up-to-date kennis over pensioenen en inkomensverzekeringen.

miQ in business

Pensioenexperts in hart en nieren

miQ in business werd in 2005 opgericht door Annemieke Schiphuis. Na jarenlang gewerkt te hebben voor een grote pensioenverzekeraar, verlangde zij naar meer direct contact met de klant. “Ik houd ervan om met werkgevers in gesprek te gaan en te achterhalen wat voor bedrijf zij willen zijn, wat de cultuur van hun onderneming is en wat zij hun werknemers willen bieden. Want pas als je dat goed weet, kun je bepalen welke pensioenoplossing het best bij het bedrijf past. Ik geniet ervan als ik zie dat een pensioenadvies perfect uitwerkt. En ik ben trots op het maatwerk dat wij als team weten te leveren.”

Langdurige klantrelaties

Inmiddels is miQ in business gegroeid tot een middelgroot adviesbureau met een breed scala aan relaties. Zij waarderen de diepgaande kennis en ervaring van de adviseurs. Maar ook de precisie waarmee zij de pensioenen beheren en hun gedrevenheid om de werkgever zo goed mogelijk te helpen. Niet voor niets heeft miQ in business met veel klanten een langdurige relatie opgebouwd. Graag doet miQ in business dat ook met u.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op!

}

10+ jaar ervaring

Maatwerk

Totale ontzorging

Deskundig gesprekspartner

miq in business

Ons team staat voor u klaar

miQ in business heeft een toegewijd team van pensioenspecialisten. Zij opereren zelfstandig, maar ondersteunen elkaar met hun kennis en ervaring en hanteren altijd het 4 ogenprincipe. Samen stropen zij voor elke werkgever de mouwen op. 

Annemieke Schiphuis

Annemieke Schiphuis

Adviseur Pensioen en Inkomen / Directeur

Met meer dan 25 jaar ervaring in de pensioenwereld kan ik me met recht een pensioenexpert noemen. Die expertise zet ik graag in om voor elke (internationale) werkgever díe oplossing te vinden die bij zijn bedrijf past. Daarbij word ik gedreven door persoonlijke betrokkenheid en de wens om toegevoegde waarde te leveren. Als werkgever weet ik immers als geen ander hoe prettig het is als je kunt vertrouwen op de deskundigheid van partners.

  • Lid Pensioenorde
  • Geregistreerd RVI-adviseur
Simone Verbeek

Simone Verbeek

Adviseur Pensioen en Inkomen

Als pensioenadviseur ben ik sinds 2018 bij miQ in business aan de slag. Door mijn eerdere werkervaring bij pensioenuitvoerders en -adviesbureaus ken ik alle facetten van het vak. Het geeft mij energie om de wensen van werkgevers te vertalen in passende pensioenregelingen voor hun bedrijf. Mijn doel is om die regelingen transparant neer te zetten, zodat zowel de werkgever als de werknemers precies weten waar zij aan toe zijn.

Leo van der Helm

Leo van der Helm

Adviseur Pensioen en Inkomen

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende verzekeraars, was ik eind 2019 toe aan een nieuwe uitdaging. Die vond ik bij miQ in business. Ik vind het mooi om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de ondersteuning van onze relaties en ons team. Ook verdiep ik mij graag in de grote veranderingen die ons pensioenstelsel te wachten staan. Ik sta klaar om werkgevers hierover te informeren en samen te bekijken wat dit voor hun bedrijf betekent.

Lizzy van der helm

Lizzy van der Helm

Adviseur Pensioen en Inkomen

In de zomer van 2021 ben ik bij miQ in business in de wereld van het pensioenadvies gestapt. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd, werkte een paar jaar als docent economie en ben in mijn vrije tijd scheidsrechter bij de KNVB. Daarnaast ben ik leergierig en houd ik van cijfers én mensen. Dat alles neem ik mee in mijn werk als pensioenadviseur. Daarin streef ik ernaar om voor elke klant de best passende regeling te vinden.

Jari pensioen

Jari Verbeek

Administratief medewerker

Naast mijn studie econometrie werk ik parttime bij miQ in business. Daar voer ik  administratieve werkzaamheden uit, zoals het verwerken van mutaties en het controleren van betalingsstromen van verzekeraars. Door de fouten die ik daarin opspoor, voorkom ik onnodige kosten voor onze relaties. Dat is een mooie opsteker. Daarnaast houd ik van cijfers en leer ik graag nieuwe dingen. Fijn dat dat bij miQ in business kan!

Vacature bij miq

miQ in business groeit voortdurend. Daarom hebben wij regelmatig nieuwe medewerkers nodig. Wij komen graag in contact met professionals die een hart hebben voor pensioen & inkomen en die oog hebben voor de werkgever.

Neem daarvoor contact op met: Annemieke Schiphuis: 070 20 50 517 of Annemieke@miqinbusiness.nl

miQ in business

“Bij miQ in business werken wij in een hecht team, waarbinnen hard gewerkt wordt. Met elkaar zetten we de schouders onder elke opdracht. We zijn pas tevreden als de werkgever optimaal is geholpen. En zelfs dan kijken we altijd hoe het nóg beter kan.”

Annemieke Schiphuis

Annemieke Schiphuis, directeur van miQ in business

miq in business

Wij denken graag met u mee

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

NederlandsEnglish