070 20 50 517 info@miqinbusiness.nl

Vacature Pensioen Adviseur

Bij miQ in business zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

 

miQ in business

De drijfveren

Ben je gek op cijfers en houd je ook van mensen? Krijg je er energie van om de beste pensioenoplossing te vinden voor elke klant? Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? En werk je graag in een hecht team, waar naast hard werk ook veel gelachen wordt?

Kom dan werken bij miQ in business in Den Haag, een pensioenadviesbureau waar nieuwe medewerkers meer dan welkom zijn.

Over jou

Als pensioenadviseur bij miQ in business heb je een gevarieerd werkpakket. En werk je samen met een divers team van collega’s.

Wij zoeken een collega met passie voor het vak van pensioenadviseur. Bij voorkeur heb je enige ervaring en een goede basiskennis van pensioen en/of inkomen. Heb je die kennis en ervaring nog niet, maar wel affiniteit of interesse in het vak? Ook dan ben je van harte welkom. Jouw werk bij ons start op het niveau waar je nu zit (ervaren of startersniveau) én geeft je alle kans om te groeien. Persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van kennis staan bij ons voorop.

Alle collega’s hebben naast hun WFT Pensioen-diploma ook het WFT Inkomen-diploma. Onze klanten kloppen namelijk steeds vaker bij ons aan met inkomensvraagstukken. Vind je dat soort vraagstukken interessant? Dan is er voor jou veel ruimte om verder te bouwen op het fundament dat wij hebben gelegd. We maken jou graag dé expert op het gebied van inkomensverzekeringen.

Dus of je nu een starter bent die graag veel wil leren of een ervaren adviseur: bij ons vind je de uitdaging die je zoekt. Laat ons weten waar jij energie van krijgt en wij zorgen dat je gaat vlammen!

Deze competenties heb je nodig

  • Heb je een sterk cijfermatig inzicht?
  • Kun je overzicht bewaren, goed plannen en nauwkeurig werken?
  • Bewaar je de rust, ook bij een hoge werkdruk?
  • Ben je taalvaardig sterk in het Nederlands én Engels?
  • Kun je goed mee in onze steeds veranderende wereld van nieuwe wetgeving en nieuwe werkprocedures?
  • Wil je blijven groeien en ontwikkelen en vind je het leuk om steeds meer kennis te vergaren over jouw vak?
  • Ben je een kei in het in- of uitruimen van de vaatwasser?

Als je deze vragen met JA kunt beantwoorden, dan is de match al bijna compleet!

Wat zien wij graag terug in jouw cv?

  • Je hebt in ieder geval een hbo-diploma.
  • Ook heb je actuele WFT-diploma’s pensioen en bij voorkeur ook inkomen. Of je hebt zin om deze diploma’s snel te halen.
  • Ben je een ervaren kracht, dan heb je die ervaring opgedaan binnen de pensioenwereld.  Bij voorkeur met recente werkervaring bij een intermediair.

Over miQ in business

miQ in business is in 2005 opgericht met een duidelijke missie: klanten doelgericht, compact en eerlijk adviseren over de pensioenregelingen voor hun medewerkers. Daarmee spreken we een breed scala aan relaties aan, die ons waarderen om onze betrokkenheid, deskundigheid en transparantie.

Inmiddels is miQ in business uitgegroeid tot een full service adviesbureau met 1 directeur en 4 medewerkers. Met elkaar zetten we de schouders onder elke opdracht. We zijn pas tevreden als de werkgever optimaal is geholpen. En zelfs dan kijken we altijd hoe het nóg beter kan.

Nog steeds enthousiast?

Bij miQ in business krijg je een functie op het niveau dat bij jou past. We willen graag dat je vooral dingen doet waar je energie van krijgt. Is onze match goed op DNA? En pas je bij onze cultuur van hard werken en kennis delen? Dan bekijken we samen met jou of we de functie optimaal passend krijgen. Natuurlijk hoort daar een passend salaris bij, net als een pensioenregeling, het Vitality programma, onze gezamenlijke lunches en een opleidingsbudget.

Solliciteren:

Ben je benieuwd naar ons? Wij zijn net zo benieuwd naar jou. Zet je verhaal op papier of stuur ons een korte introductiefilm. Wellicht nodigen wij je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Ook investeren we graag in een assessment om bevestigd te krijgen dat onze functie goed aansluit bij jouw drijfveren.

Wij komen ons bed uit voor werkplezier en een optimale klanttevredenheid. Jij ook? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

miQ in business

“Bij miQ in business werken wij in een hecht team, waarbinnen hard gewerkt wordt. Met elkaar zetten we de schouders onder elke opdracht. We zijn pas tevreden als de werkgever optimaal is geholpen. En zelfs dan kijken we altijd hoe het nóg beter kan.”

Annemieke Schiphuis

Annemieke Schiphuis, directeur van miQ in business

miq in business

Wij denken graag met u mee

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

NederlandsEnglish